Hét outdoor alternatief voor een Escaping Room.

 • Bepaal je eigen locatie
 • Meer dan 100 spelers tegelijk mogelijk
 • 2 uur lang plezier en spanning in een onderlinge strijd
 • Perfect voor teambuilding

Onze Outdoor Escaping Room Games

Luchtje scheppen 2.0


Wij bij Quest Escapes creëren onvergetelijke outdoor escaping room ervaringen voor potentiële wereldredders en wannabe superhelden. We gebruiken daarbij een perfecte balans van geo-caching, escaping room games en treasure hunting.

Juist! Het populaire escaping room concept in een nieuw jasje. Of zonder jas natuurlijk. Allemaal terwijl je een frisse neus haalt. Een escaping room in de buitenlucht!

The Chase

Kruip samen met je team in de huid van een crimineel en blijf uit handen van de hunters! Blijf scherp, want halverwege draaien de rollen om…

Narcos

Infiltreer in het geheime drugsnetwerk van Carlos E. en zorg samen met jouw team dat deze bende van criminelen achter de tralies verdwijnt!

Sherlock

Speur de stad af op zoek naar de gijzelaars. In een zaak die te complex blijkt voor de politie is het aan jouw team om de gevangenen te bevrijden!
De reguliere escape room in een nieuw jasje. (Of zonder jas natuurlijk)

Budget- en gebruiksvriendelijk


Onze escaping games zijn met onze simpele app volledig op eigen houtje zonder begeleider te spelen. Daardoor heeft jullie groep de volledige vrijheid om te bepalen waar en wanneer jullie het spel starten.

En het beste van alles? Onze outdoor escaping rooms zijn daardoor gauw de helft goedkoper dan een variant mét begeleider! Van die besparing kan je mooi de eerste drankjes betalen...

Voor ieder gezelschap
Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, vriendenuitje, schooluitje of familieuitje. Ook leuk tijdens de verjaardag van oma.
Perfect voor teambuilding
Onze games zijn ontworpen om mensen samen te brengen, het creatief denken te verbeteren en communicatie op te krikken.
Flexibel & schaalbaar
Onze outdoor escape games zijn geschikt voor kleine gezelschappen tot grote events met honderden deelnemers.
Je aanbevolen dagelijkse dosis beweging, lastige breinbrekers en frisse neus.

Wat vinden anderen van onze escaping games?

Lees wat spelers van onze escaping room games vinden...


Sacha
1001 Activiteiten
Super leuke ervaring! Wij zijn met 2 groepen van 4 het water op gegaan en hebben het allemaal erg gezellig gehad. De puzzels zijn super goed gemaakt!
Barendine Biesheuvel
Google Business review
Afgelopen zaterdag spel Sherlock gespeeld. Wat een fantastisch digitaal spel. Een Escape Room maar dan buiten in een stad in Nederland. Wij als 50+ konden het door de goede uitleg zo spelen met de verschillende teams.
Veronique
Google Business review
Wij hebben de Narcos escape gedaan tijdens een vrienden weekend in de Ardennen. Iedereen was super enthousiast. De vragen hadden een goede afwisseling qua moeilijkheidsgraad en je komt op plekken waar je anders niet snel zou lopen.
Arjan
Google Business review
Het was een heel leuke ervaring. Sommige opdrachten waren best pittig, maar over het algemeen was er wel uit te komen. Wij waren met 5 groepen van 5 personen en dat is ook een mooi aantal om de game te spelen. Dan zit er ook nog een leuk competitief element in. Ook zie je op deze wijze meer van een stad. Collega's die in Delft of omgeving wonen kwamen op plekken die zij nog nooit hadden gezien.
Canon
Centraal Beheer
Achmea
Raad van State

Waarom een outdoor escaping room?

Even de voordelen van onze outdoor escaping games op een rijtje...


 • Een gezonde frisse neus halen
 • Ontdek een stad op een nieuwe manier
 • Escaping room in de buitenlucht
 • Op elke locatie te spelen
 • Kan met meer dan 100 personen tegelijkertijd gespeeld worden
 • Strijden in verschillende teams tegen elkaar
 • Perfect outdoor alternatief voor een reguliere indoor escaping room
 • Perfect concept voor teambuilding
 • Ze duren ongeveer 2 keer zo lang als reguliere escaping rooms
 • Ideale basis voor een dagje weg
Een verrassend frisse draai aan het escape room concept.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Verken onze outdoor escaping room games!

Welke game is het meest geschikt voor jullie gezelschap?


Ervaar Onze Spannende Outdoor Escape Games!

Ervaar de adrenaline in de buitenlucht!


Stap in de wereld van outdoor escape games en geniet van de spanning en sensatie van puzzels oplossen in de buitenlucht. Vorm teams van twee of meer en werk samen om uitdagende raadsels te kraken, verborgen aanwijzingen te vinden en mysteries te ontrafelen. Elk spel biedt een unieke ervaring, vol avontuur en adrenaline.

Onze outdoor escape games zijn perfect voor teambuilding, het versterken van vriendschappen en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Of je nu een fanatieke puzzelaar bent of gewoon op zoek naar een leuk uitje, deze spellen bieden plezier en uitdaging voor iedereen. Wacht niet langer en boek vandaag nog een van onze spannende outdoor escape game-ervaringen!

© All rights reserved - Quest Escapes