Speur de stad af op zoek naar de gegijzelden. In een zaak die te complex blijkt voor de politie is het aan jou en je team om de gevangenen te bevrijden!
Kies zelf de speellocatie
Spelen op je eigen telefoon
100+ spelers mogelijk
Vanaf 4 spelers
Speeltijd 100 minuten
€14,95 per speler

Het verhaal

Pak je bolhoed en vergrootglas, want de politie heeft jullie nodig


De politie weet zich geen raad meer met deze zaak en smeekt jou en je team om hulp. Dr. Crypto is dicht bij het volbrengen van zijn snode plannen en heeft daarbij onschuldige mensen gegijzeld genomen. Jij bent de laatste hoop van de gegijzelden én de politie.

Al snel kom je erachter dat de gegijzelden verspreid zijn over de stad en gevangen zitten in hermetisch afgesloten kamers. Door raadsels en puzzels op te lossen, kun je ze één voor één vrij laten. Hoe meer mensen je uit de handen van Dr. Crypto weet te bevrijden, hoe meer geld jij en je team verdienen…

Groepsofferte aanvragen
Een spannend outdoor avontuur met je familie, vrienden of collega's.

Wat staat jullie te wachten?

Jullie avontuur in een notendop.


Sherlock is een Outdoor Escape Room Game. Jullie bepalen zelf wanneer het spel begint in het door jullie gekozen speelveld. Door het ontbreken van een begeleider op locatie zijn onze spellen gemiddeld de helft goedkoper dan spellen mét een begeleider. Onze heldere spelregels en simpele app zijn een perfecte basis gebleken om het spel zelfstandig te spelen. En het is nog goed voor de portemonnee ook…

Jullie downloaden de app en voeren de teamcode in die we jullie per mail hebben verstuurd. De overige teams doen hetzelfde. Vervolgens wordt het spel gestart. Jullie bepalen per team een strategische route en besluiten welke gps-locatie jullie het eerst gaan bezoeken. Eén voor één helpen jullie de gegijzelden te bevrijden door, net als een fysieke escape room, de soms pittige puzzels op te lossen. Het team met de meeste punten wint the game.

Groepsofferte aanvragen
Bevrijd onschuldige gegijzelden door pittige puzzels op te lossen.

Kunnen we echt op elke locatie spelen?

Bepaal je eigen speellocatie


Ja! In je offerteaanvraag geef je aan waar je Sherlock wilt spelen. Wij kijken met je mee en maken dan een mooi speelveld rondom die locatie. Jullie bepalen dus helemaal zelf waar je de outdoor escape game wilt spelen.

Voor de beste ervaring raden we aan om op een plek met veel straatjes en steegjes te spelen, bijvoorbeeld in het centrum van een stad. Je kunt Sherlock dus letterlijk overal ter wereld spelen.

Groepsofferte aanvragen
Een paar uur breinkrakers, socializen en wat frisse lucht.

Hoe werkt het boeken?

Boeken in 3 stappen


Offerteaanvraag
Doe een offerteaanvraag van je favoriete spel. We sturen je binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte.
Goedkeuren
Wanneer je de offerte digitaal goedkeurt, dan sturen we jullie vervolgens een factuur met online betaallink.
Spelen
Je ontvangt na het betalen een unieke speelcode. Open de app en voer de speelcode in. De strijd kan beginnen!
Groepsofferte aanvragen

Een prijsopgave ontvangen voor Sherlock

Binnen 24 uur weet je precies waar je aan toe bent


Vrijblijvend
Meer informatie over Sherlock
Korting bij grotere groepen
Taal:
Aantal spelers:
4
© All rights reserved - Quest Escapes