Hét outdoor alternatief voor een Room Escape!

 • Bepaal je eigen locatie
 • Meer dan 100 spelers tegelijk mogelijk
 • 2 uur lang plezier en spanning in een onderlinge strijd
 • Perfect voor teambuilding

Onze Outdoor Room Escapes

Luchtje scheppen 2.0


Wij bij Quest Escapes creëren onvergetelijke outdoor room escape ervaringen voor potentiële wereldredders en wannabe superhelden. We gebruiken daarbij een perfecte balans van geo-caching, room escapes en treasure hunting.

Juist! Het populaire room escapes concept in een nieuw jasje. Of zonder jas natuurlijk. Allemaal terwijl je een frisse neus haalt. Een escaping room in de buitenlucht!

The Chase

Kruip samen met je team in de huid van een crimineel en blijf uit handen van de hunters! Blijf scherp, want halverwege draaien de rollen om…

Narcos

Infiltreer in het geheime drugsnetwerk van Carlos E. en zorg samen met jouw team dat deze bende van criminelen achter de tralies verdwijnt!

Sherlock

Speur de stad af op zoek naar de gijzelaars. In een zaak die te complex blijkt voor de politie is het aan jouw team om de gevangenen te bevrijden!
De reguliere escape room in een nieuw jasje. (Of zonder jas natuurlijk)

Budget- en gebruiksvriendelijk


Onze outdoor room escapes zijn met onze simpele app volledig op eigen houtje zonder begeleider te spelen. Daardoor heeft jullie groep de volledige vrijheid om te bepalen waar en wanneer jullie het spel starten.

En het beste van alles? Onze outdoor room escapes zijn daardoor gauw de helft goedkoper dan een variant mét begeleider! Van die besparing kan je mooi de eerste drankjes betalen...

Voor ieder gezelschap
Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, vriendenuitje, schooluitje of familieuitje. Ook leuk tijdens de verjaardag van oma.
Perfect voor teambuilding
Onze games zijn ontworpen om mensen samen te brengen, het creatief denken te verbeteren en communicatie op te krikken.
Flexibel & schaalbaar
Onze outdoor escape games zijn geschikt voor kleine gezelschappen tot grote events met honderden deelnemers.
Je aanbevolen dagelijkse dosis beweging, lastige breinbrekers en frisse neus.

Wat vinden anderen van onze room escapes?

Lees wat spelers van onze outdoor room escapes vinden...


Judith Schenzel
Google Business review
Onze PhD-studenten hebben met deze Escape Quest (The Chase + Sherlock) een heerlijk actieve middag gehad in de buitenlucht, rondom het hotel waar we een symposium organiseerden. Heel fijn hoe er vanuit Quest Escapes door Erik werd meegedacht van tevoren: snel met reageren, flexibel, goed eindproduct.
Karin Schutte
Google Business review
Wij hebben met een grote groep het spel The Chase gedaan. Super leuk spel dat goed in elkaar zit. Handig dat je het op een eigen gekozen locatie kan spelen. Zeer vlotte en prettige communicatie met ze gehad. Aanrader dus!
Benno Zohlandt
Google Business review
Wij, 9 personen, hebben een onvergetelijke leuke middag gehad met The Chase van Quest Escapes. Hartelijk dank en we melden ons zeker weer een keer.
Kristel
Google Business review
Voor de tweede keer een Fantastische middag gehad met collega's met het Sherlock Holmes spel. Erik van Quest Escapes dacht met ons mee en de communicatie was heel fijn. Ik kom zeker weer een keer terug voor nog een spel!
Politie
Rabobank
Unilever
Achmea

Waarom een outdoor room escape?

Even de voordelen van onze outdoor room escapes op een rijtje...


 • Een gezonde frisse neus halen
 • Ontdek een stad op een nieuwe manier
 • Escaping room in de buitenlucht
 • Op elke locatie te spelen
 • Kan met meer dan 100 personen tegelijkertijd gespeeld worden
 • Strijden in verschillende teams tegen elkaar
 • Perfect outdoor alternatief voor reguliere room escapes
 • Perfect concept voor teambuilding
 • Ze duren ongeveer 2 keer zo lang als reguliere room escapes
 • Ideale basis voor een dagje weg
Een verrassend frisse draai aan het escape room concept.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Verken onze outdoor room escapes!

Welke game is het meest geschikt voor jullie gezelschap?


Ervaar Onze Spannende Outdoor Escape Games!

Ervaar de adrenaline in de buitenlucht!


Stap in de wereld van outdoor escape games en geniet van de spanning en sensatie van puzzels oplossen in de buitenlucht. Vorm teams van twee of meer en werk samen om uitdagende raadsels te kraken, verborgen aanwijzingen te vinden en mysteries te ontrafelen. Elk spel biedt een unieke ervaring, vol avontuur en adrenaline.

Onze outdoor escape games zijn perfect voor teambuilding, het versterken van vriendschappen en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Of je nu een fanatieke puzzelaar bent of gewoon op zoek naar een leuk uitje, deze spellen bieden plezier en uitdaging voor iedereen. Wacht niet langer en boek vandaag nog een van onze spannende outdoor escape game-ervaringen!

© All rights reserved - Quest Escapes